ERIC SCHOONES | MUZIEK & PIANOLES IN BOXTEL EN OISTERWIJK

Leerlingenconcert


Elke jaar zijn er concerten met leerlingen, voor volwassenen en voor de kinderen, alle concerten zijn openbaar en gratis toegankelijk

Met vier talentvolle leerlingen, Patrick Tjon-En-Fa, Leonie Vermeer, Marie-Astrid Zeinstra en Myrthe van den Bogaert, speelde ik vooral quatre-mains, het concert was een herhaling van het concert van 24 maart in Salon Tamai. Het was een benefiet voor Uganda, een project van twee collega's Monique en Louis Joosten.
Ook met de jongeren van zeven tot zeventien zijn er regelmatig concerten. Altijd een heel gevarieerd programma: ragtime, Star Wars, Bruno Mars, Adele, Pirates of the Carribean, BLØF, maar ook klassiek. Zelf speel ik dan ook altijd iets, net zoals bij de concerten met volwassen, gevorderde leerlingen. 
Deze concerten worden gegeven bij ons thuis, Poolsestraat 41, Boxtel, en zijn altijd gratis toegankelijk. Wel is het verstandig even te reserveren.


Tijdens Open Monumentendag 2015 organiseerde ik samen met Maarten Koelink en Dik Bol voor leerlingen een open podium in de voormalige Heilig Hartkerk in Boxtel.
Meer daarover in Brabants Centrum en Brabants Dagblad.